På väg till Cykelbutiken!

Vilka bra priser 🙂

BATAVUS ALTURA E-GO POWER +

En snygg elcykel med låg ram utrustad med en pålitlig Bosch Active-elmotor och ett 500Wh batteri. Displayen på styret har flera olika funktioner, såsom hastighet, partiell avståndsmätning, vägmätare, återstående assistansavstånd och assistansnivå, samt batteriladdningen i procent. Cykeln har en walk-assistfunktion. Cykelns lampor drivs direkt från batteriet.

Ord.Pris 40990:-

BESTÄLL MER INFO NU: 29995:-
BATAVUS LUCA LX

Luca E-go® LX är en av Batavus mest populära elcyklar i sortimentet och utvecklad speciellt för den svenska marknaden. Cykeln är utrustad med en stor rymlig aluminiumkorg och ett praktiskt styrlås. Modellen har 7 invändiga Shimano Nexus-växlar, fotbroms och en främre rullbroms. Och du uppnår gott om komfort med den fjädrande sadelstolpen som minskar stötar i nedre delen av ryggen och ryggen. Ord pris: 36495:-

BESTÄLL MER INFO NU: 26995:-
BATAVUS HARLEM E-GO

Harlem E-go® är gjord med det bästa av två världar. Lättheten av en stadscykel och komforten av en klassisk cykel.

Med en Harlem E-go® får du en lätt och snabb vardagscykel, som är stilig och har fräcka detaljer. Lättheten av en stadscykel med komfort av en klassisk cykel och den är lättviktig och snabb.

Ord.Pris 34495:-

BESTÄLL MER INFO NU: 27995:-
TUNTURI QUEEN

Tunturi Queen traditionella ramdesign och högklassiga material garanterar att denna cykel håller länge och rullar många mil. Den upprätta sittställningen ger bra komfort. Med lågt insteg går det smidigt att stiga på och av. Däcken, bredare än normalt, rullar lätt på både asfalt- och grusvägar. Däcken är punkteringsskyddade. Queen har traditionell fotbroms och sju växlar. Ord pris: 9995:-

BESTÄLL MER INFO NU: 7995:-
HAIBIKE TREKKING 4

Trekking 4 har allt du behöver för stadscykling och längre turer på landsbygden. Med Yamaha PW–TE–motorn accelererar du mjukt och kraftfullt, stöttad av ett integrerat 500Wh batteri med generös kapacitet. Denna eBike är fullutrustad med pakethållare, belysning, skärmar och stöd. Detta är din portal till världen av eTrekking–cyklar!

Ord.Pris 31690:-

BESTÄLL MER INFO NU: 28995:-
SCOTT SUB ACTIVE ERIDE

Sub Active eRIDE 20 är en cykel för dig som älskar komfort. Tack vare den breda sadeln och den höga sittställningen kommer du aldrig känna dig obekväm på cykeln.

Det låga insteget gör det dessutom enkelt att kliva av eller på cykeln, samtidigt som belysningen och pakethållaren gör cykeln redo för stadscyklingen.

Ord pris: 31995:-

BESTÄLL MER INFO NU: 26995:-

Priserna gäller så långt lagret räcker, dock längst tom 240731